Curs d’ assessorament per a l’ ISPC [Escola de policía de Catalunya]

Benvingut al Curs d’ assessoria per al Curs de formació bàsica per a policies del ISPC i l ‘Escola de Policia d’ AOPS Formació®

Has superat una oposició i estàs a punt de donar el següent pas en la teva carrera com a funcionari de seguretat? Felicitats! Sabem que aquest és un moment crucial a la teva vida i estem aquí per ajudar-te a preparar-te per a l’Institut Superior de la Policia Científica (ISPC) i l’Escola de Policia.

El nostre Curs de Consultoria per a Opositors d’Èxit està dissenyat específicament per a persones com tu que han superat amb èxit les oposicions i desitgen adquirir les habilitats pràctiques i el coneixement necessari per destacar en la seva formació i acompliment professional.

Què aprendràs al nostre curs?

Al nostre curs, et prepararem per afrontar amb confiança la teva pròxima etapa de formació a l’ISPC i l’Escola de Policia. Aquí tens una ullada al que aprendràs:

1. Procediments de Suport: T’oferirem una sòlida comprensió dels procediments de suport utilitzats al cos de Mossos d’ Esquadra, Policies Locals i Guàrdies Urbanes de Catalunya. Aprendràs com treballar en equip, comunicar-te eficaçment i proporcionar el suport necessari en situacions crítiques.

2. Pràctiques del Bolevard: Dominaràs les tècniques i pràctiques essencials del bolevard de l’ EPC (Escola de Policia de Catalunya). Des de les primeres pràctiques de mediació fins a les més complicades.

3. Habilitats de Comunicació: Les habilitats de comunicació són essencials per a qualsevol oficial de policia. Aprendràs a interactuar amb el públic, a gestionar situacions delicades i a comunicar-te de manera efectiva, tant oralment com per escrit.

4. Resolució de Problemàtiques: T’oferirem les eines i estratègies necessàries per abordar situacions desafiants i prendre decisions informades sota pressió.

5. Formació en la Llei: Entendràs a fons les lleis i regulacions que regeixen el treball policial. Això et permetrà exercir de manera ètica i efectiva en la teva carrera.

El nostre enfocament educatiu

El nostre curs s’imparteix de manera interactiva. T’oferirem casos d’estudi reals, simulacres de situacions i avaluacions per assegurar-nos que estiguis completament preparat per a superar el Curs de formació bàsica per a policies del ISPC i l ‘Escola de Policia

Per què triar el nostre curs?

  • Experiència Demostrada: Hem ajudat a nombrosos opositors d’èxit a preparar-se per a la seva carrera a les forces de seguretat.

  • Instructors Experts: Els nostres instructors compten amb àmplia experiència en el camp i estan compromesos a oferir-te l’educació més òptima possible.

  • Flexibilitat: Oferim horaris flexibles per adaptar-nos a les teves necessitats i compromisos personals.

  • Suport Continu: Estem aquí per donar-te suport en cada pas del camí, des de la inscripció fins a la teva graduació.

Prepara’t per a donar el següent pas en la teva carrera a les forces de seguretat. Inscriu-te al nostre Curs d’ Assessorament  d’Apruebaoposicionespolicia (AOPS) avui mateix i assegura el teu èxit a l’ISPC i a l’Escola de Policia!

Si tens qualsevol pregunta o desitges obtenir més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te en el teu camí cap a l’èxit professional.


Información del curso

Delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic

Delictes contra les persones

Intervencions més complexes

error: El contenido está protegido